Vindusvask

Vindusvask gir deg rene vinduer som er en fryd å se igjennom. Omgivelsene blir klare og fra utsiden vil skinnende vinduer bidra til en flott fasade. Våre profesjonelle vinduspussere sørger for at dine vinduer og karmer er rene året rundt.

Vi utfører vask av vinduer for private kunder, offentlige bygg og næringsbygg i Oslo og Akerhus. Våre ansatte har lang erfaring innen vindusvask og renhold.

Når vi vasker dine vinduer benytter vi oss av profesjonelt utstyr som sikrer deg de beste resultatene. Vi bruker miljøvennlige produkter som ikke skader miljøet og som tar vare på dine karmer og vinduer.

Om du ønsker at vi kun skal utføre vindusvask på forespørsel eller om du ønsker å sette opp en fast avtale for vindusvask vil vi alltid gi deg maximum service. Vi påtar oss alt innen renhold og har gode referanser og vise til.

Vi anbefaler at vi setter opp en periodisk plan for vindusvask slik at dine vinduer og karmer holder seg rene hele året uten at du trenger å bestille for hver eneste gang. Vi lager en skreddersydd plan for deg eller din bedrift sånn at du får vindusvask tilpasset dine behov.

Vi har en egen «100% fornøydhetsgaranti». Les mer om vår garanti her.

Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift. Som kunde er du ansvarlig for å påse at bedriften du leier inn har godkjenning og tillatelse til å drive renhold. På arbeidstilsynet sin hjemmeside kan du som skal leie inn renhold søke opp og sjekke om bedriften er godkjent for utføring av renhold eller ikke. Link til siden for å søke opp bedrifter finner du her: https://arbeidstilsynet.no/registre/renholdsregisteret/sok/.

Vår dokumentasjon og godkjenning finner du ved å trykke her: https://arbeidstilsynet.no/renholdsvirksomhet/987639938

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat angående vindusvask!