Byggrenhold

Byggrenhold utføres i forbindelse med bygging eller rehabilitering av bygg. Det kan være kontinuerlig under byggeperioden eller ferdigstillelses-renhold etter at bygget står ferdig. Arbeidet består blant annet av fjerning av avfall og smuss, renhold av vegger, tak og gulv. Et bygg skal skinne ved overtakelse, og det sørger vi for!

I over 15 år har vi utført kvalitetstjenster innen renhold for bedrifter og offentlige bygg i Oslo og Akershus. Vi har lang erfaring innen gulvpolering og vedlikehold av gulv. Hos oss får du maximum service og topp kvalitet.

Byggrenhold bidrar til et bedre arbeidsmiljø for de som jobber på byggeplassen og for fremtidige brukere av bygget. Vi sørger for at alle overflater holdes rene slik at ikke støv og smuss bygges inne i bygget og skaper dårlig inneklima for fremtidige brukere.

Vi utfører regelmessig renhold av byggeplassen under hele byggeperioden. Dette er hensiktsmessig og nødvendig for at både byggearbeidere og fremtidige brukere av bygget skal få et godt inneklima.Når vi utfører byggrenhold sørger vi for å rengjøre hele lokalet underveis i byggeperioden. 

Vi sørger for at alle flater er fri for støv og smuss før de bygd inn, hvis ikke vil inneklimaet i bygget aldri bli optimalt. 

Etter at byggearbeidet er utført foretar vi oss en avsluttende byggrengjøring av hele byggeplassen. Dette er vært viktig at gjøres riktig slik at alle rester etter byggearbeiderne effektivt fjernes for å skape et best mulig inneklima.

Ved å investere i godt byggrenhold på byggeplassen skaper du et rent og ryddig arbeidsmiljø for byggearbeiderene som jobber på byggeplassen. Dette er med på å skape et bedre arbeidsmiljø og redusere sykdom på arbeidsplassen.

Konsekvenser og følger som kan komme av dårlig byggrenhold er blant annet at ansatte som skal jobbe i bygningen opplever problemer med rennende øyner, irritasjoner i luftveier og slimhinner. Dette er noen følger som kan oppstå dersom støv og smuss fra byggeplassen ikke er rengjort tilstrekkelig.

Om du ønsker at vi skal utføre renhold av byggeplassen kontinuerlig underveis eller om du kun ønsker at vi skal utføre den avsluttende vasken er det du som bestemmer. 

Vi har en egen «100% fornøydhetsgaranti». Les mer om vår garanti her.

Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift. Som kunde er du ansvarlig for å påse at bedriften du leier inn har godkjenning og tillatelse til å drive renhold. På arbeidstilsynet sin hjemmeside kan du som skal leie inn renhold søke opp og sjekke om bedriften er godkjent for utføring av renhold eller ikke. Link til siden for å søke opp bedrifter finner du her: https://arbeidstilsynet.no/registre/renholdsregisteret/sok/.

Vår dokumentasjon og godkjenning finner du ved å trykke her: https://arbeidstilsynet.no/renholdsvirksomhet/987639938