Trappevask

Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift med tjenesteområde i Oslo og Akershus. Vi tilbyr trappevask for borettslag, sameier, næringsbygg og offentlige bygg. Ta kontakt med oss for gratis befaring.

Trapper og inngang er ofte det området hvor skitt og smuss hoper seg opp. Dette gjelder særlig offentlige bygg, næringsbygg, borettslag og sameier.

Regelmessig trappevask og rengjøring av inngangsparti bidrar til redusert slitasje av overflater ellers i bygget og hindrer at skitt og smuss tas med inn. Med jevnlig renhold av trapper og inngangsparti reduserer vi det totale behovet for renhold i tillegg til at overflatene vil vare lengre.
Når vi utfører trappevask sørger vi for å gjøre dette på en skånsom og miljøvennlig. Vi starter med å støvsuging eller å feie bort «de verste partiklene» før vi setter i gang med selve vasken. Dette gjør vi for å hindre at grovere partikler som sand og grus skal skrape som et sandpapir på overflatene. Vi bryr oss om miljøet og bruker derfor miljøvennlige renholdsprodukter som ikke bare tar vare på trappene, men også miljøet. I tillegg fjerne vi flekker og smuss som har funnet veien oppover veggen og på rekkverket for å sikre god hygiene. Hvor ofte trappevask bør utføres varier fra sted til sted og fra årstid til årstid.

Vi tilbyr spesielt gunstige avtaler for trappevask og vektlegger pålitelighet og kvalitet.

Vi anvender kompetanse og kunnskap som vi har opparbeidet oss gjennom mange år i bransjen. Vi tilpasser rengjøringen etter dine behov og gir gode råd. Gjennom tett kundekontakt, hyppig oppfølging og gode rutiner for kontrollering av kvalitet gir vi deg som kunde en tjeneste som lever opp til høyeste standard ikke bare en gang, men hver eneste gang! Vi opplever at våre kundene er svært fornøyde med våre tjenester for fast vasking av trapper og oppgang. Vi har drevet med trappevask i flere år og har mange gode referanser å vise til.

Vi har en egen «100% fornøydhetsgaranti». Les mer om vår garanti her.

Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift. Som kunde er du ansvarlig for å påse at bedriften du leier inn har godkjenning og tillatelse til å drive renhold. På arbeidstilsynet sin hjemmeside kan du som skal leie inn renhold søke opp og sjekke om bedriften er godkjent for utføring av renhold eller ikke. Link til siden for å søke opp bedrifter finner du her: https://arbeidstilsynet.no/registre/renholdsregisteret/sok/.

Vår dokumentasjon og godkjenning finner du ved å trykke her: https://arbeidstilsynet.no/renholdsvirksomhet/987639938

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat angående trappevask!