Daglig renhold

Daglig renhold skaper et rent arbeidsmiljø som er essensielt for trivsel og velvære I tillegg er dette noe som bidrar til å holde sykefraværet lavt og gjør arbeidplassen mer attraktiv. Skaff deg en renholdsavtale som er tilpasset dine behov!

Vi har ansatte med over 30 års erfaring innen rengjøring og daglig renhold for bedrifter. Denne kompetansen og erfaringen bruker til å gi deg som kunde de beste løsningene innen renhold. Vi lager tilpassede renholdsplaner for bedrifter og offentlige bygg i hele Oslo og Akershus.

En avtale for daglig renhold innebærer blant annet rengjøring av større overflater, tømming av søppel og avfall, inventar og toaletter. Dette bidrar til økt trivsel på arbeidsplassen og er med på å gjøre inneklimaet bedre, noe som igjen har vist seg å senke sykefraværet på de fleste arbeidsplasser. Regelmessig renhold forlenger også levetiden på inventar, bygninger og reduserer de totale vedlikeholdskostnadene over tid.

Hvor ofte vi kommer for å utføre tjenesten varierer fra bedrift til bedrift. De fleste av våre kunder har ulike behov. Noen typer lokaler og arbeidsplasser krever daglig rengjøring, noen steder holder det med ukentlig renhold osv. Behov vil også varierer ved ulike årstider eller beliggenhet.

“Godt renhold er også med på å skape et seriøst inntrykk av din bedrift, noe som er spesielt viktig dersom du har kundemøter eller annet besøk på arbeidsplassen.”

Vårt mål er å er å være Norges beste servicebedrift og derav har vi innført gode rutiner for å kvalitetssikre alle ledd i leveransen, sånn at du sitter igjen med de beste tjenestene som er tilgjengelig i markedet.

Vi har allsidig erfaring og gode referanser fra mange ulike bransjer.

Som kunde hos oss vil du oppleve at:

  • Vi er kompromissløse når det gjelder service og kvalitet.
  • Vi er profesjonelle og har lang erfraing.
  • Vi følger opp våre kunder for å alltid kunne forbedre oss.
  • Vi er miljøbeviste og bruker miljøvennlige produkter.
  • Vi yter maximum service.
  • Vi strekker oss langt for at du som kunde skal bli fornøyd.
  • Vi gir gode råd og tillpasser renholdsløsninger for din bedrift.

Vi har en egen «100% fornøydhetsgaranti». Les mer om vår garanti her.


Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift. Som kunde er du ansvarlig for å påse at bedriften du leier inn har godkjenning og tillatelse til å drive renhold. På arbeidstilsynet sin hjemmeside kan du som skal leie inn renhold søke opp og sjekke om bedriften er godkjent for utføring av renhold eller ikke. Link til siden for å søke opp bedrifter finner du her: https://arbeidstilsynet.no/registre/renholdsregisteret/sok/.

Vår dokumentasjon og godkjenning finner du ved å trykke her: https://arbeidstilsynet.no/renholdsvirksomhet/987639938

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat angående daglig renhold for din bedrift!