POlering

Oppskuring og boning gir rene, skinnende og sklisikre gulvflater. Det bidrar til et enklere og bedre renhold som igjen skaper et bedre innemiljø. Polishen som legges på overflaten beskytter underlaget slik at slitasjen ikke rammer gulvet direkte.

I over 15 år har vi utført kvalitetstjenster innen renhold for bedrifter og offentlige bygg i Oslo og Akershus. Vi har lang erfaring innen gulvpolering og vedlikehold av gulv. Hos oss får du maximum service og topp kvalitet.

Ved bruk av poleringsmaskin blir gulvene som nye. Vi bruker avansert utstyr slik at gulvene beholder sin glans og som sørger for å gi gulvet ditt en «shine» som beskytter gulvet på en skånsom måte.

Gulv er dyrt og feil eller manglende vedlikehold kan fort bli en kostbar affære. Vi sørger for at ditt gulv blir ivaretatt på best mulig måte sånn at det kan vare i mange mange år.

Når vi utfører polering på ditt gulv etterlates det en beskyttende overflate som hindrer gulvet i å ta skade av smuss og grus som stadig tærer på gulvets levetid.

Vi har en egen «100% fornøydhetsgaranti». Les mer om vår garanti her.

Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift. Som kunde er du ansvarlig for å påse at bedriften du leier inn har godkjenning og tillatelse til å drive renhold. På arbeidstilsynet sin hjemmeside kan du som skal leie inn renhold søke opp og sjekke om bedriften er godkjent for utføring av renhold eller ikke. Link til siden for å søke opp bedrifter finner du her: https://arbeidstilsynet.no/registre/renholdsregisteret/sok/.

Vår dokumentasjon og godkjenning finner du ved å trykke her: https://arbeidstilsynet.no/renholdsvirksomhet/987639938

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat angående polering!