Tepperens

Tepperens foregår ved at tepper og gulv støvsuges grundig. Deretter benytter vi miljøvennlige kjemikalier som får virke i ca 5 minutter. Gulvet skylles grundig med vann fra tepperensmaskinen. Normalt er gulvet tørt for bruk etter ca 6 timer.

Ikke la dårlig renhold av tepper bidra til et dårlig inneklima for dine besøkende og ansatte. Vi har over 15 års erfaring med tepperens og utfører tjenester av beste kvalitet.

Vi tilbyr tepperens for både bedrifter og offentlige bygg i hele Oslo og Akershus. Tepperens er en god investering da det er med på å drastisk bedre inneklima og miljøet på arbeidsplassen og i offentlige bygg. Hyppig og regelmessig rengjøring av tepper er en viktig del av renholdet som også skaper forlenget levetid på innendørs gulvtepper i tillegg til at det har helsemessige fordeler.

I tillegg til hyppig og regelmessig rengjøring av tepper anbefaler vi også at man innimellom foretar en dypere og mer omfattende rens av teppe. Dette er for å fjerne smuss og bakterier som har tatt bolig i teppets fibre. Hvor ofte en sånn «dyp rens» av tepper bør utføres varierer fra sted til sted, men som regel holder det  med 1-2 ganger i året. Desto mer trafikk teppet utsettes for, desto større er behovet for en mer omfattende rens. 

Tepper krever regelmessig rensing da fibrene i teppet lett kan bli en grobunn for uønskede mikroorganismer og andre bakterier, noe som kan påvirke helsen til besøkende og ansatte negativt. 

Når vi utfører tepperens fjerner vi effektivt og skånsomt flekker og støvpartikler fra alle typer tepper.

I tillegg til tepper utfører vi også rens av møbler, matter og andre tekstiler som lett kan samle støv, smuss, flekker og bakterier.

Vi har lang erfaring og høy faglig kompetanse innen rensing av vegg-til-vegg tepper, løpere og større tepper

Kontakt oss for en uforpliktende prat angående tepperens. Vi tilbyr faste renholdsavtaler for tepperens i tillegg til at vi er tilgjengelige for mer omfattende rens av tepper for temporært.

Vi har en egen «100% fornøydhetsgaranti». Les mer om vår garanti her.

Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift. Som kunde er du ansvarlig for å påse at bedriften du leier inn har godkjenning og tillatelse til å drive renhold. På arbeidstilsynet sin hjemmeside kan du som skal leie inn renhold søke opp og sjekke om bedriften er godkjent for utføring av renhold eller ikke. Link til siden for å søke opp bedrifter finner du her: https://arbeidstilsynet.no/registre/renholdsregisteret/sok/.

Vår dokumentasjon og godkjenning finner du ved å trykke her: https://arbeidstilsynet.no/renholdsvirksomhet/987639938

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat angående daglig renhold for din bedrift!