Hovedrengjøring

Tepperens foregår ved at tepper og gulv støvsuges grundig. Deretter benytter vi miljøvennlige kjemikalier som får virke i ca 5 minutter. Gulvet skylles grundig med vann fra tepperensmaskinen. Normalt er gulvet tørt for bruk etter ca 6 timer.

Når vi utfører hovedrengjøring går vi grundig til verks og rengjør samtlige overflater. Dette er en av de viktigste formene for renhold. Hovedrengjøringen er nok den tjenesten vi leverer som vil merkes tydeligst på helse og miljø. Vi fjerner miljøfiendtlig skitt, smuss og partikler på vegger, tak og fullstendig inventar. Vi benytter oss av ulike metoder på ulike overflater sånn at levetiden på ditt inventar forlenges og skånes for unødig slitasje.

Hovedrengjøring anbefales spesielt i bygg og lokaler hvor mennesker oppholder seg over lengre perioder. Under hovedrengjøring tar vi også for oss overflater som blir tatt med innunder daglig renhold. Riktig renhold vil bedre inneklima og skape en følelse av renhet som gjør ditt arbeidssted eller hjem mer attraktivt og ryddig.

Hva som skal utføres og hva som skal utelates bestemmer dere selvsagt selv, vi kommer med gode råd og anbefalinger basert på dine behov.

Vi har en egen «100% fornøydhetsgaranti». Les mer om vår garanti her.

Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift. Som kunde er du ansvarlig for å påse at bedriften du leier inn har godkjenning og tillatelse til å drive renhold. På arbeidstilsynet sin hjemmeside kan du som skal leie inn renhold søke opp og sjekke om bedriften er godkjent for utføring av renhold eller ikke. Link til siden for å søke opp bedrifter finner du her: https://arbeidstilsynet.no/registre/renholdsregisteret/sok/.

Vår dokumentasjon og godkjenning finner du ved å trykke her: https://arbeidstilsynet.no/renholdsvirksomhet/987639938

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat angående hovedrengjøring