Vaktmestertjenester

Godt vedlikehold er en fornuftig og lønnsom investering, i tillegg til at det er med på å øke trivselen og tryggheten i borettslaget. Vi har faste vaktmestertjenester hvor vi sammen setter opp en arbeidsliste for vår vaktmester etter dine behov i eiendommen.

Er du på utkikk etter en erfaren og solid vaktmester for ditt borettslag eller boligsameie i Oslo? Vi utfører profesjonelle vaktmestertjenester og har bred erfaring innen bransjen.

Vi lager tilpassede avtaler for hver enkelt kunde slik at vi dekker dine behov på en mest mulig kostnadseffektiv måte. Sammen setter vi opp en arbeidsliste slik at du som kunde har godt oversikt over hvilke tjenester vi utfører for deg.

Vi besørger alt av vaktmestertjenester og har solide samarbeidspartnere som sikrer deg som kunde topp kvalitet til riktig pris. 

Vårt personale er faglærte og engasjerte samtidig som vi jobber tett sammen med den individuelle oppdragsgiver slik at vi sammen kan finne de beste løsningene.

Vi har lang erfaring innen bransjen og leverer alltid topp kvalitet. Vi har en egen fornøydhetsgaranti for at du som kunde alltid skal være trygg på at du får det vi blir enig om. Les mer om vår fornøydhetsgaranti her.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, eller bestill en gratis befaring via vårt kontaktskjema så hører du fra oss innen kort tid.

Få et uforpliktende tilbud på vaktmestertjenester