Maximum service AS

Vår virksomhet startet som et lite rengjøringsselskap i 2004. Siden den gang har vi utført renhold av høy kvalitet for bedrifter i Oslo og Akershus. I dag er vi en trygg og erfaren totalleverandør av renholdstjenster med 24 ansatte. Vi yter maximum service, det har vi alltid gjort.

Vi er en offentlig godkjent totaleverandør av renhold og renholdstjenester i Oslo og Akershus. Med over 15 års erfaring i bransjen har opparbeidet oss en betydelig kompetanse innen renhold og rengjøring for bedrifter. Denne kompetanse gjør oss i stand til å levere første klasses renhold, noe du som kunde raskt kommer til å oppdage i samarbeid med oss.

Vi retter oss mot renhold for bedrifter, men også mot privat. Vi vet at hver enkelt kunde er unik og at vi derfor må skape unike løsninger tilpasset hver enkelts behov.

Vi har ansatte med over 30 års erfaring og høy faglig kompetanse. Vi har høyt fokus på opplæring for å sikre kvalitet i alle ledd. For deg som kunde betyr dette at du alltid får den beste kvaliteten på renhold og service. Vi benytter oss av miljøvennlige produkter når vi utfører våre tjenester.

Vårt mål er å være Norges beste servicebedrift. For å sikre best mulig resultat foretar vi jevnlige kontroller av arbeidet som utføres samtidig som at vi vektlegger det å ha et nært samarbeid og god kommunikasjon med alle våre kunder.

Alle disse faktorene bidrar til at vi greier å leve opp til vårt navn og kundene blir fornøyd med Maximum Service.