Om oss

Maximum Service AS skal levere kundetilpassede renholdstjenester til næringslivet og gjennom dette skape et godt innemiljø og verne om materielle verdier for våre kunder. Vi skal tiltrekke oss og beholde kunder ved å levere renholdstjenester med mer en forventet kvalitet på en kostnadseffektiv måte. Dette skal vi oppnå gjennom satsing på utvikling, inspirerende og god ledelse, kompetansehevende tiltak og rask og positiv respons på kundehenvendelser.

 

Tjenester Daglig renhold Vindusvask Vaktmestertjeneste Polering

 

Maximum Service er en offentlig godkjent totalleverandør av renholdstjenester med over 30 års erfaring innen fagfeltet. Over årene har vi bygget opp betydelig kompetanse og fagkunnskap som gjør oss i stand til å levere de beste tjenestene. Våre tjenester tilbys alle privatpersoner,offentlig- og privatnæringsliv som ønsker kvalitetsrenhold. Vi retter oss etter den individuelle oppdragsgivers behov og finner i samarbeid en løsning som passer dere.

 

Vår stab består av faglig dyktige medarbeidere som alle har gått igjennom en grundig opplæring innen renhold og vi bruker fortrinnsvis miljøvennlige produkter når vi utfører våre tjenester. Vårt mål er å være Norges beste service bedrift og vi sørger derfor for å kvalitetssikre i alle ledd slik at vi alltid leverer topp service.

 

For å sikre best mulig resultat foretar vi jevnlige kontroller av arbeidet som utføres samtidig som vi vektlegger å ha et nært samarbeid og god kommunikasjon med våre kunder. Alle disse faktorene bidrar til at vi greier å leve opp til vårt navn og kundene blir fornøyd med Maximum Service.

 

Referanser

 
 
 
 


 

 

Rengjøring & Vedlikehold tjenester er hvor vi er spesialisert best!


Maximum Service AS
Rengjøring Oslo og Akershus
Østensjøveien 15 D, 
0661 OsloTelefon 92 69 69 75 

E-post info@maximumservice.no

Organisasjonsnr.   987639938